Elinan kirjoitus

Hei rakas ystävä! 
Haluan jakaa tarinani, jonka koin elämän myrskyssä. Annan luvan tekstin jakamiseen sivustollasi. 
Pitkäaikainen parisuhteeni oli ajautunut kriisiin. Meidän perhe oli hajoamassa. Kaikki tuntui toivottomalta. Kaikki, mihin olin uskonut ja mihin olin energiani ja huomioni antanut, tuntui murenevan silmieni edessä. Tuntui, että elämä loppuu siihen paikkaan. 
Ahdistus pakotti minut liikkeelle, juoksemaan. Lenkkeilin pieniä, metsän ympäröimiä teitä pitkin. Ensimmäisellä kerralla tunsin luonnon lohduttavan voiman. En ollut moista aiemmin kokenut. Juoksin pidempiä lenkkejä kuin koskaan eläessäni ja meno oli ihanan kevyttä. Aloin tuntea, että ehkä onkin vielä toivoa. Ehkä elämällä onkin tarjottavanaan vielä jotain aiempaa parempaa! 
Siitä lähti muutos kohti parempaa. Aloin huomata, että elämäni oli tähän asti ollut toisten miellyttämistä, muiden ehdoilla etenemistä. Nyt oli aika alkaa elää omaa elämää. Välillä matka pelotti. Muutoksen tuulet puhalsivat kaikkien ihmissuhteiden läpi, työpaikan, kodin, perhe-elämän, itsetunnon, ajatusmaailman, kaiken läpi. Matkalla kuitenkin opin luottamaan. Elämä kantaa. Elämä antaa mitä ihanampia mahdollisuuksia, kun vain antaa sille tilaisuuden. Jatkan matkaani sydän avoinna, eheämpänä kuin koskaan. Eläen itseni näköistä elämää, ilman liian ahtaita rakenteita. 
Mitä mahtavaa lieneekään tulossa! ❤ 
Rakkaudella Elina
Jaa tämä: