Intuitiivinen tulkinta huoneesta

55,00 

Description

Kaikki lähtee siitä, että koti valitsee asukkaansa. Tähän valintaan vaikuttavat omat kehittymisen ja luovuuden tarpeesi. Ja koti valitsee asukkaakseen ihmisiä joita se voi tukea antamalla suojaa ja energiatukea tulevaan. Myös tulevan asukkaan omat kyvyt ja taidot vaikuttavat tulevatko he valituksi vai eivät. Joskus voi olla niinkin että kodissa itsessään kaikki on energiapuhdistusta ja kohotusta vaille valmista, mutta kodin pihapiiri ja ympäristö tai sen lähellä olevat muut asukkaat tai luonto tarvitsevat sinun apuasi. Joka tapauksessa, kotisi on valinnut sinut ja sinä olet valinnut kotisi ja kodissasi olevat tavarat. Kaikki mitä ympärilläsi on, muodustuu energioista joita olet sinne kerännyt ja joita tavarat ja ihmiset ovat sinne tuoneet ja jättäneet. 

Tämä intuitiivinen tulkinta kertoo kotisi energioista ja miten sinä voisit auttaa kotiasi ja samalla itseäsi voimaan paremmin. Ennen tämän tulkinnan tilaamista, olisi erittäin hyvä että olet tehnyt jo -Kodin Energiat Virtaamaan-  https://omnoomi.fi/tuote/kodin-energiat-virtaamaan/  ohjeistuksen mukaisesti tai sitä mukaellen suursiivouksen. Tulkintaa suosittelen jos jokin ei vielä senkään jälkeen tunnu olevan aivan kohdillaan. Joskus voi olla niin, että olet saanut tehtyä kaiken mitä nykyisessä kodissasi voit tehdä, eikä koti etkä sinä voi enää enempää auttaa toisianne eteenpäin.

Vanhoilla tavaroilla ja huonekaluilla on tärkeä paikkansa kodin harmonisessa ja tasapainoisessa ilmapiirissä. Harmoninen koti muodostuu niin vanhoista, jollekin jo tärkeistä hyvää jatkuvuuden ja turvallisuuden tunteen tuovista, että uudesta jännittävästä juuri oman näköisestä irtaimistosta. Tulkinnan tarkoitus on saada kodistasi toimivampi jo olemassaolevia elementtejä käyttäen. 

Tulkintaa varten tarvitsen pohjapiirustuksen kodistasi pääilmansuunnat merkittynä ja kuvia huoneista joita haluat tarkasteltavan. Otan sinuun sähköpostitse tilauksen saatuani yhteyttä ja voit lähettää samaan viestiketjuun pohjapiirrustuksen merkintöineen ja kuvat. Tarkistathan myös roskaposti kansiosi mikäli et ole aiemmin saanut minulta postia!

Valmiin tulkinnan saat yksityisenä vain sinulle jaettuna YouTube video linkkinä sisältäen ohjeistuksen mitä ja miten kodissasi olisi hyvä tavaroiden olla. Tarvitset gmail-tilin jotta pääset kirjautumaan YouTubeen. Tulkinta perustuu sen hetkisiin energioihin jolloin kuvat on otettu, joten ota niin tuoreet kuvat kuin voit. Kuvaa ottaessasi huolehdi riittävästä valaistuksesta. Kuvien EI tarvitse olla mitään huippuunsa viilattuja ja viivottimella aseteltuja sisustuslehti kuvia, kunhan ovat selkeitä ja valoisat 🙂

Tulkintahinta 55€/ huone. Mikäli haluat useammasta huoneesta tulkinnan, tilaa jokaiselle omansa. Näin pysyy huoneet ja kuvat viesteissä järjestyksessä. Kiitos!

HUOM! TULKINNAT KÄSITTELEN TILAUSJÄRJESTYKSESSÄ. POIKKEUKSENA KIIREELLINEN TULKINTA, JOKA TOIMITETAAN 72 t KULUESSA TILAUKSESTA MENNEN NÄIN KAIKKIEN JONOJEN OHI. MUILLA TULKINNOILLA NORMAALI TOIMITUSAIKA ON 7- 30 VRK.

 

Jaa tämä:

Lisätiedot

1 huoneen tulkinta

Yhden huoneen tulkinta.

2 huoneen tulkinta

Kahden huoneen tulkinta.

3 huoneen tulkinta

Kolmen huoneen tulkinta.

4 huoneen tulkinta

Neljän huoneen tulkinta.

5 huoneen tulkinta

Viiden huoneen tulkinta.

6 huoneen tulkinta

Kuuden huoneen tulkinta.