Kodin energiat virtaamaan

10,00 

Description

Koti valitsee asukkaansa sanotaan. Aivan yhtä lailla sinä valitset kotisi asettumalla sinne, pitämällä siitä huolta, jotta voisit viettää elämäsi arvokkainta aikaa rakastamalla ja voimalla hyvin siellä. Osoitatko kodillesi sen arvon ja merkityksen? Mistä sitten tietää ettei kaikki aivan virtaa kodissasi kuten olisi hyvä?

Tuntuuko että pölyä löytyy kodissasi aina vain, vaikka kuinka siivoat? Sohvalla on ihan mukavaa, mutta et kuitenkaan pysty rentoutumaan? Huomaat viettäväsi aikaa netissä etsimässä uutta kotia tai miettiväsi kallista lomaa? Alakulo ja saamattomuus meinaa olla vallalla olevat tuntemukset kodissasi? Unettomuus tai erittäin syvä väsymys valtaa sinut hetken päästä kotiin saavuttuasi? Mitkään kodin energiaoppaat ja -sisustuskartat eivät tunnu auttavan?

Tässä tilanteessa laitetaan hihat heilumaan! Saat yhdeksän sivuisen PDF tietopaketin miten edetä asia kerrallaan ja auttaa kodin energiat liikkumaan jälleen luontaisella tavalla. Tilauksen maksettuasi saat samassa ilmoituksessa linkin jonka voit ladata itsellesi heti. Ladattuasi sen, tallenna se itsellesi!

Jaa tämä: