16.2.2017 Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan

Kirjoittanut Noomi 16.2.2017 

Olen saanut opetella tätä lausahdusta jo kauan. Kun pyydät niin saat, sanotaan myös ja sitäkin olen saanut tuta. Kerronpa Teille viimeisimmästä oppitunnistani. Eräänä kauniina päivänä sain tiukkasävyisen puhelun joka alusta alkaen oli sarja hyvin tylysti esitettyjä kysymyksiä joihin ei oikeastaan vastauksiani edes odotettu. En tiedä oikein mitä tapahtui, mutta tämän tylyn puhelun jälkeen tuntui syttyvän valo todella kauan muhineeseen ideaani. Ehkäpä olin tarvinnut juuri tälläistä tylyyttä jotta ymmärtäisin NYT olevan oikea aika suunnitelmilleni. Minä kun osaan olla aika luupää välillä… Idea oli pyörinyt jo niin kauan että kivi oli jo alkanut sammaloitua kun koskaan ei tuntunut olevan kaikki niin kuin piti.

Puhelun päätteeksi sovimme tapaamisen ja en tiennyt miten päin olisin jos siellä sama tylytys yksinpuhelu jatkuisi. En ole koskaan ollut hyvä ottamaan vastaan perusteetonta sättimistä. Tapaamisen aika tuli ja kaikki meni aivan toisin kuin oletin. Olettamukset todella pitäisi heittää romukoppaan vaikka miltä tilanne tai asia näyttäisi ennakkotietojen perusteella! Tapaamisesta tulikin lämminhenkinen keskustelu jonka aikana vahvistui iloni siitä, että olinkin siellä juuri ideani takia. Sain heti vastaukset kysymyksiini, paljon uutta tietoa ja neuvoja. Se että kerroin kuten koen todeksi ja oikeaksi minulle ja lapsilleni, otettiin vastaan erittäin hyvin. Puhuin sydämeni totuutta ja siihen vastattiin uuden maailman tapaan. Mielenkiintoista tässä tapahtumaketjussa oli se, että joitakin päiviä ennen puhelua pyysin nimenomaan selkeyttä polulleni ja seuraavaan tehtävääni. Jep… juuri niin 😀 No nyt sain siis vastauksia moneen asiaan ja tiedän polkuni olleen oikea kaiken aikaa ja portti seuraavaan tehtävääni on avattu. Arvostan näin jälkikäteen kovasti ettei mielelleni oikein jäänyt tilaa kehittää skenaarioitaan ja vastaukset tulivat nopeasti ja erittäin selkeästi. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

Miten usein olen ollut jännityksestä kankea tietäessäni etten voi puhua mitenkään muuten kuin sydämeni totuuden mukaisesti luottaen intuitioon. Tilanteet ovat olleet sellaisia joissa olen ollut ikään kuin selkä seinää vasten ja silti minun on uskallettava seurauksista välittämättä päästää suustani vain se mihin intuitioni minua kehottaa vaikka se tuntuisi täysin järjen vastaiselta useimpien mielestä mitä suustani on sitten tullut. Kuitenkin joka kerta kun olen saanut puettua sanat vastaamaan totuuttani, se olenkin ollut minä joka on saanut hämmästyä! Tuntuu väliltä siltä etten se olekaan minä joka muuttaa maailmaa vaan maailma on jo valmis korkeamman tietoisuuden totuuksille, tuomitsemattomuudelle ja vapaudelle. Minä saan näitä tilanteita eteeni koska pyydän elämääni puhtainta rakkautta ja huomaan samalla missä asioissa olen vielä vanhan maailman uskomuksissa ja odotuksissa jotta osaan purkaa ne pois.

Arvon kanssakulkijani, yrittäkää ottaa jokainen hetki ja tilanne vastaan ilman ennakko-odotuksia. Luottakaa intuitioonne ja sydämenne totuuteen. Kun elätte NYT- hetkessä luottaen tuomitsematta mitään taikka ketään ja puhutte sydämellänne, metsä todellakin vastaa sinulle monin verroin upeammin. Olette silloin aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan tekemässä juuri sitä mitä on tarkoituskin.

Peace

Jaa tämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *