Lämpimän syleilyn kirjoitus

Lämmin syleily 
Olin huonon vointini takia tarkkailussa. Minulle oli varattu huone, joka kyllä oli siisti mutta kolkko. Istahdin sängyn reunalle ja epätoivoisena ajattelin nukkumaan käymistä, koska kello oli paljon ja olin väsynyt. Kävin nukkumaan tuskaisena. Sitten muistin: minullahan on sitä energiaa käsissä, tai ainakin on ollut joskus. Miksen kokeilisi sitä nyt, kun kukaan ei voi minua nyt auttaa? Kaivauduin peiton alle ja hengähdin hiljaa. Laitoin käteni ristiin rintakehälle ja pikkuhiljaa kädet alkoi lämmittää. Olin yhä levoton. Mutta sitten lämpö voimistui ja laajeni… laajeni ja voimistui. – Ja pian nukahdin pehmeään uneen. Heräsin sikeiden unien jälkeen aamulla ja olin hyvässä kunnossa  ja pääsin kotiin. 
Kiitos, kiitos ja kiitos
Valoa kaamokseen 🙂
Jaa tämä: