9.5.2015 Yksisarviset


Kirjoittanut Noomi 9.5.2015

Yksisarviset ovat tulleet elämääni rytinällä. Ovathan he olleet läsnä aina, mutta en ole sitä käsittänyt päivätietoisuudessani. Olen saanut heidän läsnäolostaan viestejä hassuilla tavoilla. Ennen heräämistäni aloin ajattelemaan yksisarvisia ihan niin yksinkertaisesta syystä, että heidän kuvansa olivat saunan seinäpaneeleissa! Kaksi täysin selvää yksisarvisen kuvaa! Mikä hauskinta, nykyisessäkin kodissamme on kolme yksisarvista saunan seinäpaneeleihin piirtyneinä kanssani saunomassa 🙂 

Saunastamme vielä sen verran, että ikkunan huurtuessa siihen muodostuu aina AE Gabrielin kuva. Ja uusi saunatonttumme on esitellyt itsensä Ilonaksi. Hän on mestaritonttu joka kouluttaa pieniä tonttuoppilaita toimimaan meidän ihmisten kanssa erityisesti saunassa. Gilbert saunatonttu vanhasta kodistamme käy opettamassa tonttulapsia hänen kanssaan silloin tällöin, joten tapaamme häntäkin suureksi ilokseni. Sauna on mahtava voimapaikka! 

Mutta palataanpa takaisin yksisarvisiin. Olen saanut yksisarvisilta hoitoa, he ovat siunanneet minua ja lapsiani, kuljettaneet toisille tasoille tekemään erilaisia tehtäviä jotka Luojalta olen saanut. Osa tehtävistä ovat olleet hyvinkin jännittäviä ja ei niin mukavia, mutta Mildan- kanssani kulkevan yksisarvisen läsnäolo on tehnyt selväksi että oikeassa paikassa olen ja mitään pelättävää ei ole. Hän on muunmuassa vienyt minut katsomaan Atlantiksen aikaista minääni työssäni. Saan häneltä valtavasti voimaa ja luottamusta. Rakastan sitä tunnetta kun tiedän hänen olevan aivan lähelläni ihan muuten vaan. Ihana rakkauden energia ympäröi meidät silloin ja ystävyytemme kasvaa ja saa uusia muotoja.

Eräänä meditointi kertana Milda toi luokseni varsan. Olin aivan myyty hiukan ujon oloisen varsan nähtyäni. Kun olimme päässeet sinuiksi toistemme energoihin, hän esitteli itsensä Orikoksi. Toisiamme katsellessamme ja hänen tutkiessaan minua syvemmältä sain häneltä hiljaisen hyväksynnän ja aloimme leikkimään ihanalla kukkaniityllä kuin pienet kakarat juhlien uutta ystävyyttä ja yhteistyötä 🙂 Keijut riemastuivat hulvattomasta leikkimisestämme ja olivat aivan innoissaan mukanamme riemuitsemassa. Siitä alkoi upea ystävyytemme Oriko-varsan kanssa ja hän on ollut mukana reissuillamme useaan kertaan oppimassa ja opettamassa. Se miksi hän on juuri meidän mukanamme on minulle kuitenkin vielä arvoitus. Sen paljastumisen aika ei ole vielä, odotan innolla sitä päivää kun hänen tehtävänsä avautuu. 

Jaa tämä: